מערכת הFrontask CRM שלכם כבר ודאי מלאה נתונים - פרופילים, תגיות חכמות, קישור עם פרויקטים, מוצרים מועדפים, אזורים בארץ.... ואוו המון המון נתונים, שיכולים לשמש אתכם לחיתוכים שונים לשם מיקוד, או לשם תנופת פעילות מחודשת.
אז איך אני שולף קבוצה של נתונים ומתחיל ממנה להתקדם?! ובכן כאן בדיוק נכנס מסך הסינונים המתקדם.
מסך הסינונים המתקדם הפעיל במחולל הדוחות ובדוח פרטי הלקוחות מאפשר לכם להגדיר בעבור כל דוח קבוצת סינונים מסוימת לשם שליפת ואחזור נתונים.
למשל אנו יכולים לבנות בעזרת המחולל דוח שמציג לנו פרטי מידע שונים מהכרטיס - כמו אופן הפניה, תאריך הוספת איש הקשר למערכת, הפרופילים שלו, לאיזה פרויקטים(קבוצות) הוא משויך, איזה בארץ וגם איזה תגית חכמה מוצמדת לו.
כאשר אנו נרצה לפלח נתונים בדוח לפי שדה אופן הפניה מסוים בלבד ופרופיל מסוים בלבד, אבל בין תאריכים מסוימים בהם הזנו את איש הקשר למערכת, נצטרך לפנות למסך הסינונים המתקדם.
מסך הסינון המתקדם מאפשר לכם לעשות מספר סינונים על הנתונים המוצגים לכם בדוח, לפי הגדרת סינון ראשי ראשוני (למשל מצא לי את כל מי שהוא גם א וגם ב וגם ג'; או מצא מי שהוא או א' או ב' או ג' או כל אחד מהם וכן הלאה), וכן מאפשר לכם להגדיר סינון משני על כל אחד מהשדות שתחפצו - למשל בעבור שדות מסוג תאריך נוכל לראות אפשרויות של גדול מתאריך מסוים, או קטן ממנו. בעבור שדות טקסטואלים נוכל לחפש ערכים מסוים לפי הפונקציה - מכיל, וכן הלאה והלאה פונקציות חיפוש המתאימות לתוכן השדה.
לשם הדוגמא נרצה לחפש את כל אנשי הקשר שנוספו החל מתאריך מסוים למערכת ואשר בנוסף יש להם אחד מהפרופילים : א, ב, או ג'.
לשם כך נבחר באפשרות הסינון המתקדם ונגדיר את הערך הראשי "וגם" בכדי שהמערכת תדע גם לחפש אנשים על פי תאריך הוספת למערכת וגם מכילים אחד משלושת הפרופילים.
לאחר שהגדרנו את ערך החיפוש הראשי וגם נוסיף קבוצת חיפוש חדשה (על ידי לחיצה על אייקון השורות והפלוס הכחול) ונגדיר בעבור את ערך החיפוש הראשי "או" ונוסיף 3 שורות חיפוש (באייקון השורות הירוק) בעבור פרופיל את הערך של כל אחד מהם נגדיר "מכיל" ונציב את הערך המתאים.
נוסיף עתה קבוצת חיפוש חדש ושוב נגדיר את הערך "וגם" ונבחר בשורות תאריך הוספה.
בעבור תאריך הוספה נזין את הערך הקטן ביותר ונגדיר באפשרויות גדול או שווה ל ונוכל גם להגדיר עד תאריך הוספה את התאריך הגדול ביותר שנרצה ובעבורו להגדיר את האפשרות קטן או שווה ל.
אם נרצה נוכל לשמור את הגדרות החיפוש הללו על ידי לחיצה על "שמירת סינון" כדי שערכי החיפוש שהזנו יהיו זמינים לנו בפעם הבאה שנכנס לדוח, ונוכל גם לבקש מהמערכת לסנן את ערכי החיפוש שביקשנו על ידי לחיצה על הכפתור "בצע סינון".
תוכלו לעיין כתמיד במדריך למשתמש לנושא זה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה